Over ons

De BSC Groep met vestigingen in Groenekan en Oldenzaal, is sinds 1985 hét Business BASIC software kenniscentrum van Europa. Wij bieden ondersteuning aan eindgebruikers en ontwikkelaars van toepassingen geschreven met Business BASIC ontwikkelgereedschappen van Basis, Thoroughbred, ProvideX (PVX) en MAI openBASIC.

Middels projecten, beheer en consultancy realiseren wij geavanceerde oplossingen voor het bedrijfsleven.
BSC is bovendien uw betrouwbare leverancier op gebied van hardware (servers en werkstations) en cloud-oplossingen (Private cloud, hybride cloud en community cloud). 

Met de op Java gebaseerde Rapid Application Development Environment Barista zijn wij in staat toepassingen voor bedrijven en instellingen te ontwikkelen, in een fractie van de tijd in vergelijking met andere ontwikkelgereedschappen.

Naast onze software activiteiten bieden wij ook de de bijbehorende hardware en aanverwante diensten. Onze werknemers zijn specialisten op gebied van software, systemen, netwerken, beveiliging, beheer, mobiele werkplekken, websites en webwinkels. Hierdoor bieden wij onze relaties een compleet portfolio met één aanspreekpunt voor alle IT gerelateerde zaken.

We hebben een zeer langlopend en goed trackrecord opgebouwd, omdat kwaliteit een kernbegrip is binnen de BSC groep. Onze werknemers ontvangen doorlopend opleidingen en trainingen om die kwaliteit te borgen.
Niet voor niets is onze slogan:

 'continuiteit door kwaliteit'.